O nás

Ze života MS

Nejen zábava

Lov

Psí kamarádi

Kontakt

Fotogalerie

Různé

 

Domů - aktuálně

 

Rok 2010

Naháňka 11.12.

S odstupem čtrnácti dnů jsme uspořádali další společný lov. Počasí již nebylo tak přívětivé, byla poměrně vysoká nadílka mokrého sněhu, avšak Diana nám přála o to více - viz. foto. Neboť se jednalo o hlavní hon této sezóny následovala nezbytná poslední leč s vyhlášením krále střelců (Ing. Pavel Vejvar) a pasování našeho kamaráda Ládi Hakali na lovce jelení zvěře.

ML

Nástup výřad lovcipasování na krále střelců král střelců Ing. Pavel Vejvar pasování na lovce jelení zvěře pasování na lovce jelení zvěře pasování na lovce jelení zvěře tombola

 

 

Naháňka 27.11.

Tohoto dne uspořádalo naše MS společnou naháňku na černou a jelení zvěř. Počasí nám přálo a Diana také. Po dvou lečích skončilo na výřadu pět kusů jelení zvěře a jedna liška. Následující fotografie jsou ze zahájení lovu a přípravy výřadu.

ML

zahájení Nástup slavnostní zahájení příprava výřadu

 


Otvírání studánek

Dne 15.5. proběhlo již tradiční otvírání studánek na naší myslivecké základně. Měli jsme štěstí, že studánky nebyly ještě zamrzlé, neboť byly jen 4°C a k mrazu moc nechybělo.

ML

 


 

Výroční členská schůze

     Dne 6. 3. se konala výroční členská schůze našeho sdružení. Hlavním tématem bylo zhodnocení mysliveckého hospodaření v předchozím období a plány do budoucna.

     Závěrem provedl hospodář MS Ing. Bohumír Freiberg hodnocení trofejí loňského roku, kterých bylo tentokrát ovšem méně, než jsme byli zvyklí.

Zahájení schůze

ML

 

 

Zpět na výčet roků

 
 

Užitečné odkazy:

Časopis myslivost

Stránky obce Libouchec

Stránky Českomoravské myslivecké jednoty