O nás

Ze života MS

Nejen zábava

Lov

Psí kamarádi

Kontakt

Fotogalerie

Různé

 

Domů - aktuálně

 

Rok 2012

 

Společný lov 8.12. - hlavní hon

Dne 8.12. jsme zorganizovali hlavní společný lov letošního roku na zvěř jelení a zvěř černou. Počasí předešlých dnů hrozilo velkou sněhovou nadílkou a na úspěchem visel velký otazník. V onen den však vysvitlo sluníčko a vyšší sněhová pokrývka nakonec významně pomohla k celkovému úspěchu. Zvěř se pohybovala v lečích jen velmi pomalu a dával tak zúčastněným myslivcům šanci střílet s přehledem a takříkajíc "na jistotu".

Leče byly velmi dobře zorganizované a i díky disciplinovanosti všech účastníků lovu a v neposlední řadě také přízni našich mysliveckých patronů bylo v průběhu dvou lečí uloveno osmnáct kusů jelení zvěře!  Zvěř černá v lečích spatřena nebyla.

Králem střelců se stal předseda našeho MS Ing. Vladimír Černil, kterému se podařilo ulovit pět kusů jelení zvěře!

Slavnostní výřad se konal na zámku v Libouchci za dodržení všech mysliveckých tradic

V závěru tohoto dne nemohla chybět již tradiční "poslední leč". V jejím průběhu proběhlo jak pasování na krále střelců, ale také pasování našeho kamaráda Františka Nunhardta na myslivce.

 

Kompletní fotogalerie

fotografie dodal Jiří Němec

ML


 

Společný lov 24.11.

Dne 24.11. proběhl první společný lov letošního roku. Počasí příliš nepřálo, mlha byla místy téměř neproniknutelná a tak s ohledem na bezpečnost účastníků lovu měla zvěř o to větší šancí z lečí uniknout.

Celkovým výsledkem třech lečí bylo ulovení dvou kusů jelení zvěře.

 

Kompletní fotogalerie

ML

 

 

Zpět na výčet roků

 
 

Užitečné odkazy:

Časopis myslivost

Stránky obce Libouchec

Stránky Českomoravské myslivecké jednoty