O nás

Ze života MS

Nejen zábava

Lov

Psí kamarádi

Kontakt

Fotogalerie

Různé

 

Domů - aktuálně

 

Rok 2013

 

Štěpánský hon 26.12.

Již tradičně pořádaný společný lov na svátek Štěpána lze považovat rovněž za vydařený. I přes menší počet myslivců bylo výsledkem ulovení pěti kusů jelení zvěře.

Kompletní fotogalerie

 


 

Hlavní hon 7.12.

Ještě jsme ani netušili, že zima 2013/2014 bude na sníh tak chudá. O to vzácnější bylo, že den před naším hlavním honem napadl čerstvý sníh, který pak vydržel asi tři dny. Sněhová pokrývka tak dodala celé akci kouzelnou atmosféru a také asi i částečně přispěla k loveckému úspěchu této akce. Výsledkem bylo osmnáct kusů jelení zvěře. Černá zvěř bohužel v lečích nebyla.

Závěrečná poslední leč proběhla stylově na zámku v Libouchci.

Kompletní fotogalerie

 


 

Společný lov 23.11.

Tohoto dne se uskutečnil první společný lov sezóny. Výsledek nebyl nijak valný - jeden průběrný jelení kolouch. Lovcem se stal náš kamarád František Nunhard, který tak ulovil svůj první kus jelení zvěře a zároveň se tak stal králem honu.

 


 

Jelení říje a oslava Václava na myslivecké chatě

Již každoročně je vrcholem našeho mysliveckého života období jelení říje, která vrcholí zpravidla okolo svátku Václava.... pro ilustraci přikládám pár fotografií

 


 

Březen 2013

Po složitém vyjednávání a velkém úsilí se našemu MS podařilo získat smlouvu na pronájem honitby na dalších deset let. Tentokrát však byla smlouva uzavřena s novým držitelem tj. honebním společenstvem Liščí kámen Libouchec.

ML

Stavba nového krmného zařízení pro zvěř srpen a září 2013 a oprava posedu.

 

 

Zpět na výčet roků

 
 

Užitečné odkazy:

Časopis myslivost

Stránky obce Libouchec

Stránky Českomoravské myslivecké jednoty